Roadshow trailer

Beskrivning

Vår Roadshow trailer är ett mobilt showroom som kan användas för många olika uppgifter. Trailern har en golvyta på cirka 34 m² och är rymlig och lätt att möblera. Den kan inredas med ett eller flera rum beroende på behov.

Sidorna, taket och gavlarna är gjorda av glasfiberförstärkta polyesterpaneler, som är isolerande och extra slitstarka. Det ger ett behagligt inomhusklimat, och släpet kan användas oavsett årstid.

Roadshow-trailern är idealisk för många olika ändamål och är designad specifikt efter kundens önskemål. Vi har byggt en roadshow trailer åt Transportens Udviklingsfond som använder den för att rekrytera unga till transportbranschen. Därför är den utrustad med en lastbilssimulator och tre skärmar, så att de unga kan prova på hur det är att köra lastbil och t.ex. köra en kran.

Alla våra släpvagnar byggs i nära samarbete med kunden, så att vi klargör alla önskemål innan uppstart. Efter projektets start håller vi regelbundna möten så att vi kan se hur projektet fortskrider. När trailern levereras ger vi användarna en grundlig utbildning i uppställning och användning.

Roadshow-trailern kan även användas som kurs- och utbildningslokaler, utställningstrailer och för produktlanseringar.

Fördelar

Hög kvalitet
Snabb installation
Säker leverans
Flexibel layout
Lång livslängd
Upp till 3 års garanti
Perfekt för mässor

Teknisk data

 

Exempel på konstruktioin:
Typ: Roadshow trailer
Längd: 13,60 m
Höjd: 3,85 m
Bredd: 2,55 m
Totalt golvyta: Upp till 34 m²
Nettovikt: 10 300 kg