16 aug, 2024

Ny trailer for livetrening levert

HMK Bilcon A/S har levert en av to nye Expandable trailere til den svenske forsvaret. Traileren er bygget på et kraftig stålchassis med karosseriet laget av glassfiberforsterkede polyesterpaneler. Disse høyisolerende panelene danner både indre og ytre kledning, konstruert etter sandwich-prinsippet for å sikre stor styrke og isolasjon.

Med 63 m² plass tilbyr traileren god plass og den er lys og komfortabel med moderne og tidsriktig interiørdesign. Alle overflater er enkle å rengjøre og krever minimalt vedlikehold.

Tilhengeren er utstyrt med to store arbeidsområder, kjøkken, serverrom og toalett. Den inkluderer alle nødvendige installasjoner som full klimakontroll i hvert rom, gulvvarme, automatisk nivellerende støtteben, en strømgenerator og et datanettverk. I tillegg er det montert to store antennemaster på 550 kg hver, noe som stiller store krav til konstruksjonen av tilhengeren.

Det er god lagringsplass i faste skap inne i hengeren, og arbeidsstasjoner er satt opp med bord og stoler. Lydisolering mellom rom er også prioritert for å sikre et godt innendørs arbeidsmiljø.

Designet av traileren ble laget i nært samarbeid med den svenske forsvaret for å lage en mer brukervennlig trailer for live trening av personell. Tilhengeren er en fullt funksjonell enhet, klar til bruk. Den er enkel å sette opp, og det tar en utdannet person kun 30 minutter å utvide tilhengeren.

Våre Expandable trailer er laget av komponenter av høyeste kvalitet, og tilbyr en lang levetid på over 25 år. En Expandable trailer kan brukes som kommandosentral, mobilt sykehus, mobilt kontor eller for å rekruttere nye medarbeidere.