Drivstoffløsninger - SafeCon®

Mollerup Mølle A/S

Mollerup Mølle er et danskeid familiebedrift som produserer og leverer dyrefôr til hele landbrukssektoren og blant annet oljeprodukter og gjødsel. Selskapet har base i Mors og betjener kunder fra Holstebro/Randers til Skagen.

Mollerup Mølle er den første kunden i Danmark som har både SafeCon® III og SafeCon® OTC-systemet installert på nyeste drivstofftankbilen sin. Derfor har de hatt muligheten til å delta i utviklingsprosessen av SafeCon® OTC.

«SafeCon® III er mer avansert og har flere funksjoner enn SafeCon® I. Jeg har fått en veldig god introduksjon til SafeCon® III og bruker alle funksjonene jeg kan. Hvis jeg har spørsmål, er det alltid hjelp å få i supportavdelingen og jeg har vært veldig glad for det.

OTC-systemet kjører veldig bra nå, og det har vært spennende å være en del av utviklingsprosessen og komme med ideer og se dem implementert.

Det beste med SafeCon® III er beholdningsregnskapet, hvor jeg kan se ordren på selve skjermen. Jeg kan alltid følge ordren jeg er i ferd med å levere, «sier sjåfør Gert Jensen.